Compressport – про новий бренд

Відома компанія виробник COMPRESSPORT на думку багатьох експертів та спортсменів світового рівня є одним із найкращих на сьогоднішній день брендів у галузі компресійного спеціалізованого екіпірування для спорту

 

Досить сказати, що це єдина компанія на ринку, яка гарантує збереження компресійних властивостей спортивного екіпірування протягом 2 років. Розроблені професіоналами для професіоналів, ці надтехнічні та високопродуктивні продукти виправдають очікування найвибагливіших спортсменів та атлетів світового рівня. Компресійні шорти, футболки, шкарпетки, наколінники, налокітники та інші аксесуари бренду COMPRESSPORT допоможуть вам досягти найвищих поставлених цілей.

 

 

Екіпірування від Compressport: зручність та технічність

Бренд Compressport був заснований у 2008 році &ndash ; у нього французькі «коріння», проте основне виробництво та головний офіс розташовані у Швейцарії. Першим успішним продуктом стала флагманська лінійка одягу R2 (Race&Recovery).

Компресійні продукти, що випускаються під цією торговою маркою, відрізняються такими параметрами та властивостями, як:

ультратехнічність;

ефективність у будь-яких умовах;

інноваційність;

ергономіка та комфорт для спортсменів у різних видах спорту.

Вже через рік у 2009 торгова марка отримує сертифікацію в трьох країнах і допомагає Олександру Крейгу виграти чемпіонат світу зі змагань IronMan. COMPRESSPORT швидко став еталонним брендом на великих спортивних заходах, таких як Hawaii IronMan.

Його все частіше і частіше вибирають як основне екіпірування на змагання з тріатлону. В умовах, коли спортсмен повинен проплисти, проїхати на велосипеді і пробігти певну дистанцію в одному й тому самому екіпіруванні, вимоги до неї максимально посилюються.

Компресійний одяг бренду максимально повно відповідав запитам професійних тріатлоністів, забезпечуючи підтримку на кожному етапі. Такі імениті спортсмени, як Фредерік Ван Лієрде, особистим прикладом та власним вибором сприяли просуванню бренду.

 

Співпраця зі знаменитими спортсменами

Бренд COMPRESSPORT випустив два наукові дослідження, що демонструють переваги трейл-одягу. Просування бренду чимало сприяли успіху Фредеріка Ван Лієрде, який неодноразово перемагав і став призером змагань з тріалу.

У 2012 році COMPRESSPORT наголосив на інновації, представивши  тріатлонні та компресійні шкарпетки Pro Racing Socks, які сьогодні використовують багато спортсменів.

Компанія підтримує міцні партнерські відносини з такими іменитими спортсменами, як мотогонщик Сіріл Депрес, який виграв Дакар у 2013 році, Хоакім Родрігес, який посів третє місце на Тур де Франс у 2013 році, велосипедист Альберто Контадор, тріатлоністка Емма Паллант, гонщиця Тереза ​​Німс.

 

Найкращий компресійний одяг

Завдяки своєму величезному досвіду та постійному використанню інноваційних технологій та матеріалів, компанія COMPRESSPORT залишається одним зі світових лідерів у виробництві компресійного одягу для різних видів спорту.

Власні наукові дослідження та розробки привели до створення багатьох унікальних продуктів, які сьогодні вважаються еталоном якості у професійних змаганнях та світових першостях. Бренд є офіційним постачальником екіпірування для таких заходів, як IronMan, наприклад.

Компресійне екіпірування та аксесуари від Compressport покращують спортивні результати, що вже неодноразово було доведено на практиці. Вони сприяють припливу крові до м'язів, тонізують та масажують їх при фізичних навантаженнях.

Компресійні рукави та наколінники допоможуть належним чином захистити та розігріти ваші суглоби протягом усіх гонок. Компресія дозволяє покращити відновлення кінцівок та затримує настання м'язової втоми. Аксесуари слід носити під час тренування або після неї для швидшого відновлення та зменшення м'язової втоми. Вони необхідні, щоб покращити свої спортивні результати у довгостроковій перспективі та поступово просуватися вгору в межах своїх можливостей. 

Шукаєте ідеальне екіпірування для бігу або інших фізичних навантажень? Вибирайте бренд COMPRESSPORT, щоб уникнути травм, як це вже зробили багато знаменитих спортсменів.